Zoeken

 

Plusreizen

Vrijheid

Met je eigen vrienden of familie, waaronder mindervaliden, zelf je vakantie uistippelen? Dat kan met een Plusreis. De Handicamper is het ideale vervoermiddel en tegelijkertijd een riant onderkomen met alle noodzakelijke aanpassingen voor mensen met een beperking. Er gaat een chauffeur van Handicamp met jullie mee, die tevens gastheer/gastvrouw is. De begeleiding en verzorging regel je zelf.

De organisatie van de Plusreis ligt bij jou. Je bepaalt vooraf in overleg met de chauffeur waar je naartoe gaat omdat hij/zij de beperkingen van de Handicamper kent, zoals het gewicht, de grootte en de draaicirkel. De chauffeur weet ook welke campings toegankelijk zijn voor de Handicamper. Om inspiratie op te doen kun je gebruik maken van de georganiseerde reizen die de afgelopen jaren met de Handicamper zijn gemaakt. 

Eigen regie

Ideaal voor woonvormen, gezinsvervangende huizen of om samen met een stel vrienden of familie gezellig vakantie te vieren. Voorwaarde is dat er minimaal één mindervalide reiziger meegaat en dat de groep in totaal uit maximaal acht reizigers bestaat, exclusief onze chauffeur.  

  • Je maakt gebruik van onze prachtige volledig aangepaste camper die bestuurd wordt door een ervaren Handicamp chauffeur (een vrijwilliger van onze organisatie)
  • 250 km. per dag vrij, incl. brandstof kosten
  • Reisverzekering
  • Budget om de dagelijkse boodschappen te doen voor alle maaltijden
  • Bijdrage aan een plusreis is € 725,- per dag, ongeacht het aantal personen. Dat is met acht reizigers nog geen € 91,- per persoon per dag. Deze lage prijs is mogelijk dankzij onze donateurs en sponsoren, die ervoor zorgen dat deze 'onbetaalbare reizen' betaalbaar blijven. 

Plusreis mogelijkheden 2018*

PLUSREIS               DATA

    AANTAL     
DAGEN

BESCHIK-
BAARHEID

1 maart 2018 tot 24 maart vrij
2 donderdag 19 t/m dinsdag 24 juli 6 geboekt
3 zaterdag 11 t/m maandag 20 augustus 10 geboekt
 4 zaterdag 22 t/m donderdag 27 september  6 geboekt
5 oktober 2018 tot 14 oktober vrij

Als je belangstelling hebt voor een vakantie op maat, vul dan het online formulier in of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan contact met je op.

* Onder voorbehoud van al toegezegde reizen.