Zoeken

Mogelijk gemaakt door

De deelnemerskosten zijn laag, omdat de reizen van Handicamp Outdoor geheel door vrijwilligers verzorgd worden. Zo kunnen we het betaalbaar houden voor de deelnemers. Daarnaast worden de reizen op verschillende manieren gesponsord (zoals korting op toegang bij attracties, verblijf op campings, inkoop van levensmiddelen en het afsluitend diner) en zijn er veel donateurs.

Vrijwilligers

Alle werkzaamheden worden door vrijwilligers uitgevoerd: de organisatie en uitvoering van de vakanties, schoonmaak en onderhoud van de Handicamper, werving van gasten, vrijwilligers en sponsors en alle andere zaken die nodig zijn om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Vrijwilliger worden bij Handicamp Outdoor? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Donateurs

Handicamp Outdoor financieel ondersteunen? Alle financieële hulp is van harte welkom. Bijdragen aan Handicamp Outdoor kan door een donatie te doen op het IBAN rekening nr. NL88RABO0120946122 (BIC RABONL2U) onder vermelding van 'donatie'.

Lid worden van 'Vrienden van Handicamp' is ook een mogelijkheid, hierbij machtig je Stichting Handicamp om jaarlijks € 10,- , € 20,- of een ander bedrag van je rekening af te schrijven. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors

Handicamp Outdoor is afhankelijk van giften en sponsors. Klik hier voor een overzicht van onze sponsors.

Vanzelfsprekend zetten we in onderling overleg een wederdienst tegenover een sponsoring. Neem voor verdere informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Het is belangrijk om te vermelden dat Stichting Handicamp Overijssel een ANBI erkende organisatie is.